Şi ce dacă ...

joi, 17 aprilie 2014 · Posted in

Şi ce dacă afară e urât? 

Şi ce dacă eu mă gândesc la proşti şi la prostii? 

Şi ce dacă ziua s-a mai mărit cu o oră .. sau 5? 

"Dacă, dacă, dacă" ... vorba cântecului! Am câteva zile de ignoranţă totală, simt că am nevoie de o escapadă, nu neapărat la mare, la munte ... cele psihice sunt cele mai bune. Adică eu aşa cred şi simt. În aceste mici "vacanţe" poţi face orice: poţi sări de la înălţime, poţi zbiera cît te ţin plămânii, poţi bate persoana care te-a enervat cel mai tare şi poţi scăpa basma curată :D ... poţi să bei 1000 de shot-uri fără a intra în comă, poţi mângâia un elefant sau un tigru, poţi împinge de la spate un indian sau trage de moţ un chinez .. sunt atât de multe variante şi toate posibile, trebuie doar să îţi laşi imaginaţia să ruleze! A da ... să nu uit! Trebuie să ai şi muzica corespunzătoare, ceva frumos, nu neapărat relaxant, sau destul de relaxant pentru tine, poate fi muzică veche, clasică, hard-core, heavy metal, merengue, capoeira etc etc etc .. poţi dansa, poţi sări, te poţi prosti şi nimeni, dar absolut nimeni nu te poate interna la Socola! Bine, recunosc că am momente în care ma desfăşor şi fizic în văzul tuturor ... nu zic că mereu este ceva normal, dar în principiu ... What The Fuck! :)))))


Chiar îi admir pe cei care se eliberează de stres şi probleme în diferite feluri:


sau ...


sau ...




şi pot continua la nesfârşit, dar aţi înţeles voi ideea! :))))) ... vreau să apăsaţi play pe o melodie care vă place la nebunie şi să vă lăsaţi dusi de val! Eu cred că merită, măcar o dată! :))))


6 Responses to “Şi ce dacă ...”

  1. E tare secvența din film.
    Avem nevoie de câte o gură de aer!
    O zi frumoasă îți doresc! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da :))) .. i-am dat repeat de câteva ori, nu mă puteam opri din râs!

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Te-aş şi vedea pe tine dansând aşa ceva, nu-i păcat! :))))))))

      Ștergere
  3. =)) "poţi bate persoana care te-a enervat cel mai tare şi poţi scăpa basma curată :D ... poţi să bei 1000 de shot-uri fără a intra în comă,..., poţi împinge de la spate un indian sau trage de moţ un chinez" imi place cum gandesti =)) Recunosc nu m-am uitat integral la filmulete, dar sunt faine :)) pe cel din film il stiam, chiar mi-a placut filmul ala, sincer :)) Si dupa cum "evadezi" pshic...tare funny cred ca e cand "evadezi" fizic :)))

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.