4x1

luni, 17 decembrie 2012 · Posted in

Se pare că această perioadă nu aduce doar plăcerea cadourilor ci şi pe cea a aprecierilor. Am primit patru nominalizări la Blog Award şi pentru asta ţin să le mulţumesc lui Zdwuby Duby, Roxanei, Anastasiei si lui Mutulică. Vă mulţumesc mult, mult că m-aţi nominalizat în ciuda absenţei mele.

Din câte am văzut, este un set întreg de reguli daaaar ... o voi pune în aplicare doar pe prima şi voi oferi premiul următorilor:

Vienela (cea care mereu ne înveseleşte cu o povestioară trăsnită), Elly (e doar premiul pentru un blog excepţional, promit că nu e leapşa), Minnie (a cărui blog de câte ori îl citesc, mă gândesc la amintiri frumoase alături de "mama"), Mutulică (cel care mi-a oferit şansa primului animăluţ de companie, chiar dacă era un hamster şi era virtual), Mirela (scumpa noastră Mirela, cea care ne adună în fiecare weekend la o cafea aburindă şi o poveste minunată), Zdwuby (cea pe care ori de câte ori "o citesc" sau îi mai zăresc pozele pe ici, pe colo ... mă face să mă gândesc la minunata Ellen Degeneres - sunteţi la fel de comice şi nebune ... într-un sens bun), Pandhora (care ne încântă cu minunatele ei povesti despre cele mai simple lucruri şi totuşi cele mai frumoase), Anastasia (cea care mă face să zâmbesc ori de câte ori citesc postările ei şi găsesc un banc bun sau văd poze haioase, bine inspirate), Roxana (persoana care reuşeşte să schimbe valoarea lucrurilor într-un mod absolut uluitor, cea care a reuşit să schimbe cu totul sensul unui cuvânt simplu precum "măr" - felicitări), Radu (cel pe care-l asociez cu numele Kirby ... deşi nu vrea să recunoască, eu cred că aceasta invenţie i-a fost cu totul dedicată ... practic el a inspirat Kirby, pentru a mă face mai uşor înţeleasă).

Vă urez tuturor o seară minunată şi vă mulţumesc că mă citiţi şi că mă adăugaţi pe ici pe colo la câte un premiu atât de special pentru mine.

Pentru voi, mulţi, mulţi ...


19 Responses to “4x1”

  1. Mi-a placut cum m-ai descris :)) seara faina >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Ellen Degeneres zice?:-? Imi place :)) mersi:) si pentru tine :*:* si asa de la mine si >:d<

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc draga mea! Acum chiar ma simt ca o stea! Am la stele...... :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. ma simt taaare rasfatata :)
    multumesc mult Ochilor tai Verzi pentru ca ma citesc si pentru ca ma apreciaza :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Mulţumesc pentru aprecieri, mă bucur că te fac să zâmbeşti, prea multă lume e atât de tristă...
    Tot atâţi pupici, câţi ne trimiţi şi tu. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga mea, ma coplesesti! Nu ma asteptam. Si mai ales la cuvintele atat de frumoase. Ai scris minunat despre fiecare dintre cei ce suntem nominalizati. Mi-a facut o reala placere sa citesc.

    Felicitari pentru premiul primit! Chiar daca ai cam absentat in ultima vreme, eu te inteleg si iata, ca si ceilalti. Dupa cum observi, nimeni nu te-a uitat, chiar in absenta :)
    Stiam cu totii ca vei reveni :)

    Am sa scriu si eu ceva legat de asta, am mai primit cateva nominalizari, pentru care am fost la fel de fericita. Sper ca zile acestea, cat de curand.
    O noapte buna iti doresc! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am scris exact ce simt vis-a-vis de fiecare blog postat. Imi sunteti dragi cu totii si ma simt super cand vad ca mai primesc si eu o nominalizare pe ici pe colo! Multumesc mult!

      Ștergere
  7. Multumesc de nominalizare!
    Nu sunt sigur ca o meritam. :)
    Imi pare rau dar nu am stiut de participarea ta la Blog Award :(

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc mult! Sa stii ca una dintre cele mai stralucitoare stele de la mine iti era dedicata. Mereu am fost incantata de felul in care scrii, chiar si cand nu aveai destul curaj sa incerci. ;)
    Te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, multumesc, multumesc! Imi cer scuze, nu am vazut si steluta de la tine, dar o trec imediat.

      Ștergere
  9. Și noi la fel, Ochi Verzi!
    Pupici, mulți, mulți de tot!

    RăspundețiȘtergere
  10. Îți doresc un Crăciun luminos, fericit, vesel, îmbelșugat și voios! Să îți fie masa, masă, darurile cât mai multe și să ai bună dispoziție cât cuprinde! Sănătate și bucurii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc la fel Mirela. Fie ca Mosul sa va gaseasca impreuna si sa va umple de cadouri frumoase! Sarbatori fericite!

      Ștergere

Un produs Blogger.