Film bun, muzică bună ...

sâmbătă, 2 martie 2013 · Posted in

Nu știu dacă ați văzut filmul ”The hunger games”, dar astăzi vreau să postez două din melodiile ce alcătuiesc coloana sonoră a acestui film. Filmul este excepțional, este o ecranizare 1:1 a ceea ce ar putea deveni lumea pe viitor dacă s-ar ajunge la foamete. Îmbină perfect iubirea cu instinctul de supraviețuire, sentimente total contradictorii dar care în situații la limită se unesc și deschid noi oportunități sau într-un mod ceva mai familiar ... aprind luminița de la capătul tunelului. Este un film ce merită văzut, un film ce anunță o trilogie de succes pentru toate categoriile de vârstă. Revenind la ideea inițială a acestui post, ceea ce vreau să zic este că un film de succes este creat pe principiul ”unitate în diversitate” - un film nu poate fi un tot fără o coloană sonoră bine aleasă. Melodiile adesea au rolul de a intensifica sentimentele privitorilor, de a induce stări de fericire sau de a accentua drama. Vă las să ascultați melodiile și să decideți singuri dacă merită sau nu să vedeți și filmul. Dacă nu vă convingeți atunci am să pun și un trailer.





20 Responses to “Film bun, muzică bună ...”

  1. nu l-am vazut , dar o sa-l caut :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt pe dinafara, trebuie sa recunosc. N-am citit cartea, n-am vazut filmul. Ar fi si greu, am niste neputinte...poate ai stii...
    Momentan ma chinui sa citesc doua carti fiindca este o campanie frumoasa initiata de editura ALL. Dar ma chinui, efectiv. Insa o fac doar pentru acei copacei pe care-i doresc plantati. :)
    Am ascultat prima melodie. Suna bine. N-o stiam.
    Happy weekend, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti place melodia. Te inteleg perfect cand vine vorba de timp. Uneori trebuie sa renuntam la micile noastre placeri pentru un bine general.
      Happy weekend draga Elly!

      Ștergere
  3. N-am văzut filmul, dar muzica e bună, așa că sigur merită. Happy weekend, numai bine, Ioana dragă! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. MAm dat comanda! :))
    Un weekend excelent! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Am" ... graba, strica treaba! sorry!

      Ștergere
    2. Nu-i nici o problema! Sper ca ti-a placut filmul. Weekend minunat!

      Ștergere
  5. M-a convins trailerul. Astăzi mă uit şi eu.
    Duminică plăcută şi mulţumesc pentru recomandare! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am reusit sa vad filmul, nu am reusit nici sa citesc cele trei volume ale cartii. Inca putin si se implineste anul de cand tot imi promit ca iau cartile de la biblioteca sa le citesc. :(((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se mai intampla sa ramanem fara timp dar oricand vei gasi un ragaz pentru a te delecta cu aceasta poveste sau vei vrea o idee despre un film bun de vizionat, poti oricand sa arunci o privire aici. Weekend superb!

      Ștergere
  7. excelent, abia astept CATCHING FIRE, in alta ordine de idei recomand cartile excelente, le-am devorat

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.