Happy Weekend - Ediţia 26

sâmbătă, 15 septembrie 2012 · Posted in

Dacă este weekend, atunci este


Am avut o perioadă în liceu când eram înnebunită după aşa zisele fete harajuku. Această denumire vine de la renumită zona ce se întinde de-a lungul staţiei Yamanote, Tokyo, Japonia.
În această parte a oraşului, oamenii se îmbracă în diferite stiluri şi ies în stradă pentru a socializa, un fel de facebook de halloween as putea spune. Recunosc însă că nu m-a pasionat niciodată tradiţia, pe cât m-a pasionat "costumul". Umblând hai-hui pe net, mi-am readus aminte de pozele ce-mi umpleau pe vremea aia desktopul, avatarele, telefonul etc.






Acest joc a început la Elly, acolo unde puteţi găsi şi detalii pentru participare. 
Un weekend frumos!

16 Responses to “Happy Weekend - Ediţia 26”

  1. Machiajul din prima fotografie îmi place.....
    Happy Weekend!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este foarte frumos, mie mi-a captat atentia din prima. Mi se pare arta curata. Happy weekend!

      Ștergere
  2. Ce coincidenta! Acum cateva zile mi-a aratat si mie baiatul meu niste poze cu oameni care ies pe strada costumati ca in desenele animate. Unele costume erau chiar dragute. Nu mai tin minte cum spunea ca se numeste treaba asta, ceva cu "O"...
    Imi place a treia poza. ;)
    Happy weekend!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am idee dar atat timp cat e vorba de desene animate cu siguranta mi-ar place :))))
      Happy weekend!

      Ștergere
  3. Brrrrr! Nu-mi plac!
    Prefer femeile asa cum sunt ele sau mai bine zis naturale. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ştiu că stilul harajuku înseamnă, printre altele, să-ţi creezi propria modă. În felul acesta, fiecare ţinută pare spună o poveste. Mie-mi place ultima poză.
    Week-end plăcut şi ţie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranta. Fiecare isi exteriorizeaza sentimentele, trairile in diferite moduri si cred ca asta ii reprezinta pe ei cel mai bine.
      Happy weekend!

      Ștergere
  5. nu stiam de acest obicei...si mie imi place machiajul din prima fotografie :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna dimineata, draga mea!
    Stiu, nu mai este...dar pentru mine cam este :)

    Sa stii ca e interesant stilul asta al lor, de fapt acest amestec extraordinar de stiluri (din animatii, din stilul goth, stil Lolita, punk, rock, de toate super-amestecate) . Fantezia e la ea acasa dar si infantilismul as zice. Japonezii, dintr-un anume punct de vedere, mie mi se par ca niste copii mari. Uita-te la kimonouri, atat feminine cat si masculine! Sunt tot niste haine foarte teatrale, deci asta e in firea lor, de cand exista ca popor. Sa privim desenele animate, anime-urile...Mie la fel, mi se par foarte inocente intr-un anume fel.

    Sigur, nu cred ca mie mi-ar placea sa ma joc asa dar imi place sa le privesc, din cand in cand. Normal nu toate costumatiile sunt extraordinare, dar multe da, sunt foarte reusite. Si machiajul, caci face parte componenta din acest tot.
    Hai, ca am facut o intreaga exegeza....asta ca sa vezi ca si pe mine m-a preocupat si inca ma preocupa filosofia acestui stil :)

    Happy Weekend iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca parerea vis-a-vis de copilarie o sustin :))) ... la mine cred ca mai mult fata e de vina, au niste trasaturi ce eu cu greu le pot trata cu seriozitate.
      Happy weekend!

      Ștergere
  7. Iti dai seama ce impact ar avea astfel de aparitii pe strada? :)
    iti trebuie ceva curaj pt asta! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Curajul cred ca mai putin conteaza cand iesi intr-o lume ce tine strict de acest stil. Daca ar fi sa ma imbrac asa si sa ies pe strazile de la noi ... da, atunci cred ca ar trebui mult curaj :))))

      Ștergere
  8. Frumoasa traditia asta. A3a poza parca e dintr-un joc.
    Happy Weekend!:D

    RăspundețiȘtergere
  9. Interesante costumatii si machiaje (sau masti?!) Dar, asa e adolescenta: pana isi vor defini o identitate - sa zicem asa!
    Oricum, e interesant! Nu stiu cum ii privesc japonezii pe acesti tineri dar imi imaginez cum ar reactiona multi romani! :) de i-ar vedea pe strazile patriei.
    Interesanta informatie! Cu masca sau fara macar se intalnesc, nu socializeaza / interactioneaza "la adapostul" monitoarelor!

    Happy weekend!

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte foarte interesant, nu stiam de stilul asta, ceva ceva imi spune... dar...
    Happy weekend!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.