Basmul popular: "Terente de Tulcea"

marți, 4 septembrie 2012 · Posted in

Cine s-ar fi gândit vreodată că din umila (născătoare de copii) femeie ce a fost judecată şi maltratată de-a lungul timpului, se va naşte în anul 2012 (la 12 ani după apocalipsă), această războinică dispusă să lupte împotriva (bărbaţilor) nedreptăţii, folosind nimic altceva decât (armele) metodele bărbaţilor.

Altfel fiind spus, aşa s-a născut povestea vestitului Terente de Tulcea! Ştiţi cu toţii peripeţiile prin care a trecut acesta în urmă cu 11 zile, că doar aşa a devenit clasicul (şi neimportantul) taximetrist ... vestitul (violat) abuzat sexual de către tânăra domniţă Luminiţa!

Deşi eu nu încurajez emisiunile de scandal, se întâmplă uneori butonând televizorul la ore târzii în noapte, să mai dau peste câte o emisiune de acest gen cu un topic interesant, aşa cum a fost aseară ... aşteptând obişnuitul film de pe antena 1, am observat că emisiunea Un show păcătos, şi-a reluat emisia cu cea mai comentată temă din prezent. Auzind în mare ce s-a întâmplat cu nefericitul deţinător de puţă testosteron, m-am amuzat, apoi m-am mirat şi am apoi am ignorat. Văzând că trec atâtea zile şi subiectul este încă hot, am zis ... "Mă ... no stai să mă uit şi eu (emisiunea de ieri avându-l invitat în direct pe Nicolae Stan - aşa-l cheamă pe eroul nostru - acest mic "pui de Vin Diesel" aşa cum el însuşi susţine), să aflu mai multe detalii ale acestui nefericit caz!" ... şi astfel recunosc că am avut parte de o oră plină de amuzament!

Ieri în emisiune am văzut că a fost şi Cătălin Bordea ... cel care mă făcea să râd prin simplul fapt că el râdea copios la cele povestite de către taximetrist. Recunosc ... omul se amuza singur de ce păţise, ba chiar la un moment dat povestea cu zâmbetul pe buze fiecare detaliu ... ţinea minte şi pe ce melodie îl pusese focoasa brunetă să danseze: "melodia lui salam - fac afaceri". Acum nu ştiu ce să fac, să-l compătimesc pentru că a fost lovit cu acel (satâr) cuţit sau că a fost nevoit să asculte manele şi să poarte boxeri la modă (boxeri înmânaţi de gazdă ... pentru a fi mai pe gustul ei). După ce a povestit omul în detaliu drumul parcurs de pe scara blocului până la "pantalonii jos!", a recunoscut că este atras fizic de către domnişoară, ba chiar mai mult a încercat să o convingă să-l lase să facă un duş ca mai apoi "să facă dragoste ca la carte". Aceasta însă ... după o doză de alcool şi una de pastile, a simţit că nu mai poate aştepta şi conform spuselor taximetristului, i-a ordonat "să treacă la aparat", iar el ... obligat de "împrejmuiri" (cuţitul mai sus menţionat) s-a supus. 

Oricum, povestea .. ştiţi cum continuă ... el a încercat să fugă, ea l-a lovit, el s-a ascuns în bucătărie pe principiul "nu ies, eu sunt bărbatul aici!", a venit poliţia, ea se plimba prin casă goală având ca accesoriu doar acel frumos cuţit în nuanţe argintii ... etc.

La întrebarea adresată de către Capatos: "- Ce zice lumea pe unde te duci? Ce zic oamenii când te văd?" ... răspunsul taximetristului fu`: "-Mă, da prost ai fost!", la care el le răspundea civilizat înapoi: "-Bine că n-ai fost tu!". Acum să nu mă înţelegeţi greşit, nu râd de necazul omului, râd de situaţie. Nu ai cum să nu râzi ... este cu mult prea comic atunci când "viaţa bate filmul" - aşa cum afirmase o tanti vis-a -vis de cazul acesta.

Deşi ieri emisiunea a reprezentat pentru mine o oră de relaxare cu multe "glumiţe" bune, ceva m-a scos din sărite şi anume psiholoaga (pe care recunosc, habar nu am cum o cheamă) invitată în emisiune ... când îţi era lumea mai dragă şi povestea omul ceva comic să mai râdem şi noi puţin, se baga ea pe fir pentru a-şi etala cunoştinţele ... neinteresant.

PS: cireaşa de pe tort în emisiune a fost însă un mesaj din partea unui telespectator care spunea aşa: "Singurul abuz din această emisiune a fost făcut asupra Limbii Române!" ... total adevărat, dar tot a fost amuzant ... aşa poveste cu prinţi şi bestii cu sâni mai rar vezi! :D

19 Responses to “Basmul popular: "Terente de Tulcea"”

  1. N-am văzut emisiunea, dar ”"Singurul abuz din această emisiune a fost făcut asupra Limbii Române!" e valabilă pentru aproape toate emisiunile!
    Să ai o seară minunată! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate asa este :( ... o seara minunata si tie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai revenit :O ? :)) OchiiVerzi :D Welcomeeee :)) o seara faina :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa vezi minune! :))) ... da, am revenit. Doar nu credeai ca scapati de mine :D ... ms si o zi faina si tie!

      Ștergere
  4. Am spicuit din tot ce ai povestit tu pe aici prin ziarele online..... Eu nu am tv romana ptr ca nu platesc sa vad toate.... minunile si minunatii!! Cat despre limba romana cateodata sunt confuza de cum se vorbeste sau se scrie...
    Am ajuns sa ma controlez cu Google.... mai mare rasul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am si eu prieteni plecati de mult in tari straine care sunt "confuzi", dar la fel, incearca sa gaseasca o solutie, insa cei care stau aici si nu sunt in stare sa vorbeasca corect, apoi sa mai si scrie, nu cred ca au vreo scuza.

      Ștergere
  5. Da, potrivit titlul postării, având în vedere că taximetristul s-a făcut de tot basmul ...

    Mi-a plăcut la nebunie replica telespectatorului, redată în P.S. Inteligent spus.

    RăspundețiȘtergere
  6. Citisem si eu cate ceva despre intamplarea asta. Dar tot nu am inteles ce avea femeia aia in cap. Este putin anormal ca o femeie sa abuzeze sexual de un barbat, dar am mai auzit un asemenea caz, acum multi ani. Dar era vorba de mai multe fete, dornice de razbunare pe iubitul uneia dintre ele.

    RăspundețiȘtergere
  7. =)) Eu cand am citit prima data titlul din ziar(online) am ras o jumatate de ora fara sa ma opresc:)) Mi se pare foarte interesant sa fie violat:)) desi nu stiu sigur daca a fost viol:-? parca ziceai mai sus ca s'a oferit singur sa o satisfaca pana la urma:)) Oricum...prostia omeneasca n'ai ce'i face:))

    RăspundețiȘtergere
  8. "Cazul" asta, daca poate fi numit asa, e o mare imbecilitate, eu unul cred ca taximetristul a facut asta de buna voie, mai ales la cum arata el si cum arata acea femeie. Ce este mai trist, e faptul ca continue sa fie mediatizat, asa se intampla cu orice prostie.

    RăspundețiȘtergere
  9. Și eu l-am văzut la acasă, și mie mi-a venit să râd un pic.
    Mi-e milă de el, dar cam s-a făcut de tot basmul.

    RăspundețiȘtergere
  10. Bine ai revenit!
    Nu stiu ce sa spun, am vazut si eu putin din ambele editii de show pacatos. Mama mai da pe acolo.
    Auzisem, eram putin curioasa cum arata omul il vazusem doar cu bandaj pe cap).
    Nu m-a impresionat (e un biet incult), n-o inteleg pe tipa aia(nici ea nu pare mai breaza, dar totusi). Nici nu stiu daca violul a fost cu adevarat viol. Poate curand aflam altceva.
    Dar felul amuzant in care ai povestit face pe oricine sa regrete ca n-a vazut emisiunea lui Capatos ;) :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Uăiii! Eu cu Borda, că-l pomeniși, îs certat rău.
    Nu-i om de cuvânt moldoveanul ăsta :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu eu prea multe despre el :)) .. stiu ca e moldovean si ca e putin pe ale lui dar mai mult ... nu stiu. Oricum, daca a facut asta, rusine lui! :)))

      Ștergere
  12. Era cat pe-aci sa-i cante popa ultima romanta taximetristului.

    RăspundețiȘtergere
  13. N-am inteles nimic :)) Nu cunosc pe nimeni :D

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.