Doamne ajută!

vineri, 9 noiembrie 2012 · Posted in

N-am crezut vreodată că se poate axagera atât de mult pe o temă precum Apocalipsa. Eu v-am mai zis părerea mea vis-a-vis de acest sfârşit brusc şi repetat. Mai nou am auzit că de fapt nu moare nimeni, doar ne transformăm ... nu, nu în broaşte prinţii mei ... în nişte oameni luuuuuungi şi invizibili. Cât de lungi? Mai lungi ca personajele din Avatar ... cică vom păşi într-o a-4a dimensiune şi brusc ne vom lungi, ajungând la 5 m şi 50 de cm. 
 
Serios? 
Cred că asta ar fi o bucurie pentru piticii de pretutindeni, deşi ... dacă cei înalţi ajung la 5,50 ... cei mici clar vor avea doar 5 m, deci să sperăm că nu vor dispărea şi tocurile. În altă ordine de idei, nu ştiu cum se face dar cei mai speriaţi de această Apocalipsă sunt bătrânii. 
 
De ce? 
Cu siguranţă dacă erau tineri nu mai erau atât de înspăimântaţi, dar nu vom şti niciodată motivul temerii, noi cei tineri mă refer (asta dacă totul se termină pe 21). Un alt efect al acestei extravagante Apocalipse, este nemurirea. Ah? Nu ar fi frumos? Cică vom trăi zeci de mii de ani şi apoi vom trece mai departe, într-o altă dimensiune, cea de-a 5a. 
 
Off ! Oare cât se vor mai juca cu aceste fantezii? Cine Doamne iartă-mă poate fi atât de visător şi poate fabula aşa ceva? Cred că au văzut prea multe filme.

În altă ordine de idei, la un interviu, în cadrul unor ştiri ... nu mai ştiu care sau pe ce post se desfăşurau ... o băbuţă simpatică zicea că totul se va sfârşi şi că trăim deja Apocalipsa (cu asta sunt de acord într-o oarecare măsură) şi apoi bolborosea ceva de OZN-uri.
 
Huh? Care e legătura? 
Zicea mai apoi că sunt 4 tipuri de OZN-uri ... şi noi nu le vedem. Vin numai seara. Ok atunci, dacă nu le vedem, cum ştim de ele? Şi cum ştim că vin numai noaptea şi că sunt de patru feluri? Stau şi mă gândesc acum dacă-s eu anormală şi nu înţeleg ce vrea să zică săraca femeie, dacă da .. vă rog să mă scuzaţi!

Dacă tot trecem de la una la alta cu paşi măreţi (doar vom avea 5.5 m, nu?) ... am mai aflat una. Există pui negri!!! Da oameni buni, negri, şi nu mă refer la penaj ci la culoarea lor extraterestră. 
 
Nu mă credeţi? Uitaţi
 
Credeaţi că eu glumesc? Glumesc ... dar acum nu e cazul. Mai comic mi se pare penajul, el negru şi penele albe. Din câte am citit eu acolo, sunt buni de animale de companie. Or fi!

Revenind la OZN-urile de mai devreme, am auzit că unii au început să-şi facă propria farfurie zburătoare ... dar de data asta identificată. Ca apoi nu o să credeţi când o să vedeţi prin oraş, mare pe cer, un O.Z.I - Made by Nea`Ion! Poate se gândesc să evadeze de pe pământ şi apoi (după Apocalipsă) să revină şi să o re-populeze. Mno!

28 Responses to “Doamne ajută!”

  1. Mi-ai înveselit dupa amiaza! Chestia cu "lungitul" îmi place... nu numai piticii o asteapta si eu! Am 1.55! :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. am citit articolul, dar mi se pare nefiresc...îhhhh!
    m-am obişnuit probabil cu actuala culoare..
    însă arată haios viu, ... e chiar frumos!
    weekend plăcut!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nooo Doamne ajuta :)) nu prea cred in chestiile astea :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Citisem si eu la Rusanu de o familie care a renuntat la serviciu si a planuit sa se mute intr-un alt loc al pamantului, unde chipurile ar fi mai adapostiti daca vine sfarsitul lumii. Nu ma mai mira aproape nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) da pai, nu stiu ce sa zic. Unii poate chiar se tem, dar daca ar fi sfarsitul asa cum se speculeaza, ii gaseste si pe ei.

      Ștergere
  5. Intersant , ne vom lungi ...Vine sfarsitul lumii??
    Las' ca trece..


    Ai o nominalizare la One Lovely Blog Award la mine pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dar de aia care au inceput de ceva vreme sa-si faca provizii de tot felul ce sa mai zicem? Am vazut intai un documentar pe Nat. Geographic cu niste americani (nu m-am mirat foarte tare, aia sunt mai ciudati), apoi am vazut unul si despre niste romani, si aia dusi cu pluta, care si ei au asa ceva. Mi-a venit sa rad dar sa ma si inchin. Cica o sa ramana ei singurii supravietuitori pe Pamant. Sa ramana! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut si eu. Nu sunt sanatosi la cap! Daca vorbim de acelasi documentar, o tin minte pe protagonista cat de fericita era ca are multa mancare! :))))

      Ștergere
  7. Am si eu propiul O.Z.R. adica obiectul neidentificat al lui Radu.
    Cat despre 3013, pardon 2012 Doamne da. Eu de la 1.80 o sa ajung pe la 6 metri :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce e scris si pentru noi/...resemnati le-om duce...

    RăspundețiȘtergere
  9. eu ma gandesc pe 21 sa fac ceva cu adevarat special. inca nu stiu ce :|

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu .... sa ma odihnesc, asta daca nu pica intr-o perioada aglomerata :)))

      Ștergere
  10. O a IV-a dimensiune chiar ne asteapta. Dar e vorba de universu' digital nu de altceva ;)

    RăspundețiȘtergere
  11. Radule, dă-mi un semn pe go55giblog@gmail.com! Vreau să discutăm ceva.

    RăspundețiȘtergere
  12. Oamenii astia au o imaginatie extrem de bogata, pe care ar putea sa o foloseasca in scopuri mai interesante si mai profitabile, de genul scrierii unei carti SF. :))

    RăspundețiȘtergere
  13. :))Faza cu lungitu` nu o aflasem inca :)) bun asa ... macar mai cresc si eu putin :))

    RăspundețiȘtergere
  14. Da-mi voie sa zic ca toate sunt baliverne. O poveste atat de mediatizata incat a creat o isterie in masa.
    Poate ca sunt tot felul de intamplari inexplicabile dar cum mintea jurnalistului zburda pe alte planete, acesta incepe sa fabuleze diverse povesti.
    Omul de rand naiv crede tot ce e la tv.
    Asta e singura explicatie, unii sunt naivi si cred orice.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.