Pentru cei ce mă citiţi!

sâmbătă, 29 septembrie 2012 · Posted in

Mirela dragă, te rog să mă scuzi că am postat acum, însă am o perioadă atât de plină de felurite activităţi încât abia reuşesc să mă strecor în faţa calculatorului. Am rupt o jumătate de oră special pentru P. P. şi H. W.! Mulţumesc!

Dragă Elly, vin cu aceeaşi rugăminte ca şi la Mirela şi te rog să mă ierţi că am postat acum. Când am timp schimb link-urile cu cele noi, momentan însă le pun pe cele existente (la fel şi pentru Mirela). Mulţumesc!

Am să vă rog frumos dacă aveţi timp şi vreţi (nu e absolut necesar), să mă treceţi voi în tabel. 

Tot cu această postare vă voi ruga pe voi, cei ce mă citiţi să mă iertaţi că nu am mai trecut pe la voi, însă cu prima ocazie mă voi revanşa. Mulţumesc mult şi vă urez un sfârşit de săptămână minunat!

14 Responses to “Pentru cei ce mă citiţi!”

  1. Nu iti face griji, toti mai avem zile in care ne aglomeram. Nu este un motiv de suparare. Si eu am fost ocupata zilele trecute, abia mi-am facut timp sa intru pe blogul meu. :))
    Astazi voi incerca sa recuperez, desi este foarte greu.

    RăspundețiȘtergere
  2. 'Neata! Ai fost inspirata sa pui avest nume postarii. Si eu am pus la blogroll actualizare cu nume postare, de vreo 2 zile si e mai bine, vad ce si cum :)
    Nu-i nicio problema, inteleg ca ai treburi. Toti avem :)
    Te trec eu in tabel.
    Happy Weekend sa ai, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ai vazut, nu voiam sa crezi ca am disparut in neant :))

      Ștergere
  3. Eu nu te iert, treci mai rpd pe blog :))))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Dragă Ochii Verzi, nu trebuie să te scuzi. Fiecare avem probleme, sau vacanțe, sau nu putem în ziua aceea! Dar am citit și înscris povestea parfumată a vinului și îți mulțumesc că ai publicat-o, e plină de sinceritate și proaspătă ca un must recent făcut. Să ai o duminică frumoasă! :)

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.