Gorgan si ZoltyBogata la cules de link-uri!

miercuri, 19 septembrie 2012 · Posted in

Dacă tot putem face ceva nesemnificativ pentru noi dar cu o importanţă nemărginită pentru alţii, de ce nu? Nu ne cad mâinile, nu dăm bani din buzunar, nu alergam un km (deşi pentru unii n-ar fi o problemă), nu rămânem fără servici etc. ... aţi înţeles ideea! Revenind la Gorgan şi la postarea lui vis-a-vis de ZoltyBogata din câte am citit, o mică participare din partea noastră ar însemna mult pentru el, deoarece site-ul Jocuri Pentru Copii ii va da o suma de bani lui Zolty pentru fiecare link pe care acesta il primeste de la un blog/site oarecare.. Aşadar, let's go!

Mai multe detalii gasiti la AICI!

PS: Foarte important! Pentru cei dornici sa dedice un link lui Zolty, trebuie neaparat, in postare, sa adauge si link-ul celor de la Jocuri pentru copii ... adica acest link --> http://www.jocurionlinehd.com/jocuri-pentru-copii  <-- multumesc!

6 Responses to “Gorgan si ZoltyBogata la cules de link-uri!”

  1. Poate dau și eu o mână de ajutor mâine! :)
    E o inițiativă frumoasă!
    Da după ce îl scriu unde îl trimit?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Super! Te asteptam. Imi cer scuze deoarece fiind pe fuga n-am fost prea explicita in postare, asadar am mai adaugat cate ceva, inclusiv link-ul spre postarea de unde am aflat eu. Ai acolo detaliile si daca nu intelegi ceva poti cere ajutor, il vei gasi negresit!
      O zi frumoasa!

      Ștergere
  2. Am plasat si eu un link....
    O seara frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Într-adevăr, facem "ceva nesemnificativ pentru noi dar cu o importanţă nemărginită pentru" Zolty, Colegul Blogger din Bogata! Mulţumesc!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.