I want to break free

miercuri, 31 octombrie 2012 · Posted in

Şi din dorinţa de a scăpa şi eu puţin din acest cerc vicios în care mă învârt zi de zi, am un chef nebun să fug în lumea largă. Cum fizic nu e posibil, măcar psihic ... deci I want to break free. M-am trezit cu această melodie şi îmi străbate gândurile în lung şi în lat. O ştiţi cu toţii, este faimoasa piesa a celor de la Queen, videoclip în care Freddie Mercury dădea de zor nevoie cu aspiratorul ... app de asta, mă gândesc la Kirby(li) lui Radu :))))


M-am decis, am să postez de azi înainte cât mai multe melodii din muzica ce o ascult şi asta pentru că văd că sunteţi pe aceeaşi undă cu mine. O zi frumoasă!

21 Responses to “I want to break free”

  1. Mă iei şi pe mine? tare-aş vrea să colind fără ţintă şi scop... doar să văd locuri noi, să respir şi să uit... de acest gri care ne-nconjoară...
    Cât l-am iubit pe Freddie! Eram în Barcelona în ziua când a fost anunţat decesul şi am plâns toată ziua. Amintiri....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te iau, cum nu? Eu recunosc, nu am fost asa atasata de el pe cat am fost de Michael Jackson, dar cred ca fiecare ii regretam moartea, lui sau altcuiva. O zi faina!

      Ștergere
  2. Nici nu pot sa cred ca au trecut anii asa de repede! E mort de peste 20 de ani ! Teribil!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine te-ai gândit! Doar vara scăpăm de acest program, datorită vacanțelor. Excelent Queen, bine aleasă piesa! O zi frumoasă! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-a placut ce am ascultat :) mersi pentru postare vecinica

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu putin noroc, eu anul viitor voi trece de la ganduri la fapte, imi voi urma visul si voi calatori. Daca nu anul viitor, peste inca un an sau cand voi putea, dar stiu sigur ca o voi face.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti tinem pumnii :D ... sa ne aduci si noua atentii (in ceea ce ma priveste - gume si bomboane) :)) :D

      Ștergere
  6. Se va face un film despre Freddie Mercury. Il va interpreta Sacha Baron Cohen. Asta si inca unul ar fi doua filme pe care as vrea sa le vad. In rest nu prea ma mai intereseaza filmele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As vrea sa-l vad si eu. Sunt curioasa sa cunosc mai de aproape viata-i! :D O zi faina!

      Ștergere
  7. Superba si aceasta melodie! Mi-a placut tare Freddie :)
    Ca si Elvis, ca si Michael Jackson - si ca multi altii - au "ars ca o lumanare la ambele capete". Au trait intens si au bucurat nu doar fanii!
    O zi frumoasa sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand cineva face cu adevarat ceva minunat va fi reamintit mult, mult timp ... asa cum vedem si in zilele de azi, tot felul de pici care-l imita si il au ca idol ... ei ii vor purta mai departe numele, arta.

      Ștergere
  8. Foarte buna ideea de a posta melodii:d mie sincer imi plac gusturile tale deci ideea nu poate decat sa ma incante:d
    apopro offtopic: am si o mare rugaminte la tine si nu stiu cum sa ma adresez...imi poti lasa te rog intr'un mesaj facebook/id/mail/google+ sau poti intra pe blogul meu sa vorbim prin pingbox(zilnic dupa ora 1-2) ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti plac melodiile. Sigur, se rezolva!:D O zi faina!

      Ștergere
  9. Ador formati asta.Uneori regret ca nu am putut ajunge vreodata la un concert de-al lor..Adevarate spectacole..Complete...

    RăspundețiȘtergere
  10. Queen este formatia mea preferata iar Fredie a fost o voce ce greu va putea fi egalata...Unul ca el se naste o data la 100 de ani .

    Melodia aceasta e si ra pe lista preferintelor mele muzicale si la fel ca si tine o ascult and imi diresc s-o iau razna, sa plec si sa las totul balta...

    Multumesc pentru deconecare, cred ca voi continua cu cateva albume puse la turn si ascultate ca lumea :)) Sper sa nu vina vecinii peste mine, acum ca mi-ai deschis apetitul :))

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.