Staţi, nu aruncaţi cu pietre!!!

miercuri, 16 aprilie 2014 · Posted in

Ştiu, ştiu, ştiu! Nu mai ţipaţi, gata, am înţeles de prima dată! :)) ...am lipsit, da! Puţin (mai mult), da, dar m-am întors, cel puţin pentru o perioadă! :D

Îmi cer scuze faţă de voi şi mai ales faţă de Mirela şi Elly că am tras chiulul din clubul lor, dar sper să mă mai primească înapoi deşi nu promit o participare de 100%. Trebuie să recunosc că mi-a fost dor de voi şi mi-au lipsit glumele voastre şi reţetele lui Radu :D .... ah da, şi stilul inconfundabil al lui Gorgan :))))) ... mă simt de parcă am revenit acasă! Era să uit de hamsterul lui vecinu` şi sper că s-a îngrijit de el corespunzător! Vienela sper că ai trecut cu bine peste BAC, mă rog să aud veşti frumoase de la 9 în sus! Uby zduby duby, pe tine nu mai ştiu în ce moment al vieţii tale te-am lăsat :)))) ... dar ştiu sigur că eşti ok şi baţi şcoala cu 1-0, aşa-i? Mai recunosc că mi-au lipsit postările lui SWB, şi simt că mă întind şi vă plictisesc ... oricum, good to be back! V-am pupat pe toţi din lista mea de bloguri! :D :*:*:*

7 Responses to “Staţi, nu aruncaţi cu pietre!!!”

  1. Bine ai revenit! Sa ai spor si voie buna!
    Numai bine! Pupici! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Acu ce să zic?
    Ochii verzi m-au fascinat mai mereu! ;)
    Bine te-am regăsit! ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine v-am regasit! Vezi? De asta m-am intors, sa va inverzesc pe toti! :)))))

      Ștergere
  3. Bine ai revenit, chiar ti-am simtit lipsa pe aici:)) Cat despre scoala...eh, mai e o luna si trece...bine, defapt 2 spre 3 daca luam in calcul si chinul cu invatatul pentru bac si admitere :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))))) da, da ...asa o prezenta nucleara, cum sa nu-i simti lipsa! Las` Zdwuby .. esti pe drumul cel bun, ce-i adevarat un drum cam greu, dar gasesti tu linia de finish! Era o vorba, stii? "Iti tin pumnii, daca nu reusesti .. te bat cu ei!" :)))))))

      Ștergere
    2. Ok, o sa te adaug pe lista persoanelor care vor sa ma bata daca nu iau bacul:)) Pana acum sunteti 4, dar daca va mai inmultiti cu siguranta o sa fie nevoie sa invat mai mult ca altfel ajung in spital :))

      Ștergere

Un produs Blogger.